Østrigsruten


Vi er glade for igen i 2017-2018 at kunne tilbyde billige busture til gode skirejseoplevelser med din skibus Østrigsruten.

Vores koncept er helt enkelt: Du får bekvem og billig transport til dit yndlings skisportssted i Østrig, Italien eller Frankrig, samt frihed til selv at finde netop den indkvarteringsform, der passer dig!

Billetten bestilles online, og du kan selv vælge, om billetten skal gælde én eller begge veje.

Rejserne starter i Danmark på en fredag, og bussen kører retur fra Østrig efterfølgende lørdag. Første afgang fra Danmark med din skibus er fredag d. 15. december 2017, og sidste hjemrejse er lørdag d. 31. marts 2018.

Billetterne bookes online. Bestil busrejsen her.

Har du spørgsmål i forbindelse med skirejserne eller bookingen, så kontakt 70 20 17 47.


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.