SKIBUS Wörgl

Første stop med Østrigsruten er Wörgl, som er en del af Østrigs største skiområde. Din skibus stopper ved banegården i Wörgl og herfra er der bl.a. forbindelse med tog/bus til Söll, St. Johann eller Innsbruck.

Ved ankomsten til Wörgl kan man hverken se lifte eller pisteudløb, da de ligger cirka 5 km væk i området Wilder Kaiser, som er Østrigs største sammenhængende skiområde. Da der derfor ikke er umiddelbart direkte adgang til pisterne, er prisniveauet for at stå på ski her også lidt lavere, og samtidigt er der rigtig gode muligheder for shopping og restaurantbesøg i et moderne forretningsliv. Vægter man afterskiing højt foregår det ofte i et lavere tempo i Wörgl end som så mange andre steder. Til gengæld er der mulighed for bl.a. skøjteløb eller en tur med hestekane.

Wilder Kaiser tilbyder adgang til ca. 250 km pister fordelt på 108 kilometer blå, 120 kilometer røde og 22 kilometer sorte pister. Beslutter du dig for at starte din skiferie i Wörgl og Wilder Kaiser er der altså gode muligheder for masser af skisport, fritidsaktiviteter, fantastisk natur og meget meget mere.


Ankomst/afrejse med bus
Stop: Banegården
Ankomst: lørdag morgen kl. 06.00
Afrejse: lørdag aften kl. 22.30


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.