SKIBUS Westendorf

Tager I med skibus til Westendorf får I ca. 279 km. piste og dermed et stort område med uendelige muligheder for at stå på ski. Der er blandt andet mulighed for at tage på dagsture med hele familien, og spise frokost i én af de mange originale hytter, der ligger i området. Der er gode børneområder tæt ved byen og store udfordringer for erfarne skiløbere længere oppe i terrænet. Skiwelt er et oplagt valg for jer som sætter pris på godt skiløb, smuk udsigt og store og varierede oplevelser. Liftkortet til Skiwelt kan opgraderes til Allstar-liftkortet. Så kan I også stå på ski i Kitzbuhl, og dermed har I i alt over 400 km. pistekilometer at boltre jer på.

Når I ikke er på pisten er Westendorf en hyggelig by, som er meget "østrigsk". Stemningen i byen er afslappet, og I mødes overalt af venlig betjening på caféer og restauranter. Skal dagens skiløb rundes af med en øl, så har Westendorf også masser af hyggelige afterski steder. Westendorf er et af de områder som man kan blive afhængig af, og som man vil vende tilbage til år efter år.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/Hotel Post (bagsiden)
Ankomst: lørdag morgen kl. 06.30
Afrejse: lørdag aften kl. 22.00


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.