SKIBUS Kaltenbach

Kaltenbach er for nylig blevet lagt sammen med Hochfügen, og det betyder at skiområdet "Ski-Optimal" i dag består af 155 km pister. Dermed er det et perfekt sted at rejse til med skibus, og få de bedste muligheder for en ferie på ski.

Ved skiområdet i Kaltenbach er skiløb fra 550 meter op til ca.  2500 meter muligt. Området omkring hovedliften i Kaltenbach, som ligger i ca. 1750 meters højde, er meget børnevenlig og med mange blå piste. Samtidig er der også rigeligt med udfordringer til de mere rutinerede skiløbere, eksempelvis på den mere end 8 km lange ”The Golden Piste”. Der findes ligeledes gode pukkelpiste og muligheder for offpiste nede i skovområdet. Udover de i alt 155 km piste er der også muligheder for at køre med hestekane, flyve i luftballon eller paraglide, hvis ikke man vil tilbringe hele ferien på ski.

Selve byen Kaltenbach er meget typisk for Tyrol og er med sin helt egen charme og hyggelige tyrolerstemning absolut et besøg værd. I byen finder du masser af dagligvareforretninger, specialbutikker, restauranter, barer, pubber og diskoteker, men også svømmehal, skøjtebane, kælkebane.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/Hotel Post
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.30
Afrejse: lørdag aften kl. 21.00


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.