SKIBUS Zell am Ziller





Byen Zell am Ziller ligger midt i Zillertal, som også dækker over Kaltenbach og Mayrhofen. Her har I mulighed for adgang til 636 fantastiske pistekilometer, så ingen skiløber kommer til at kede sig. Din skibus bringer jer direkte til dette skiparadis!

I 1750 meter over havet ligger plateauet Rosenalm, hvor bl.a. skiskolen holder til. Her er der også skileje, restauranter samt børnelifte og beskyttede legeområder. Hele området lever og ånder for skiløb og de fastboende vil gøre alt for, at du får en fantastisk oplevelse med herfra. Her er oplevelser ud over det sædvanlige for både børn, nybegyndere, let øvede og de rigtig seje skiløbere.

Zell am Ziller er en rigtig tyrolerby med en del forretninger, masser af restauranter, barer og cafeer. Byen er også kendt for dens populære afterskiing - blandt andet på den legendariske Café Reiter. Fra centrum går der skibusser til og fra liften, som ligger ca. 1100 m. fra torvet.



Ankomst/afrejse med bus
Stop: Banegården
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.45
Afrejse: lørdag aften kl. 20.45


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.