SKIBUS Mayrhofen

Mayrhofen er en by beliggende i den bagerste del af Zillertal – lige i hjertet af Tyrol. Det er en af de mest besøgte skisportsdestinationer i Tyrol. Midt i byen Mayrhofen går en kabinelift direkte op til skisportsstedet. Selve Mayrhofen råder over 135 km pister, mens området dækkende Zillertal, Gerlostal og Tuxertal har i alt 650 km pister. Disse tre dale er forbundet med en skibus, og man kan altså nemt komme rundt og opleve de tre dale under skiferien.

Mayrhofen byder også på masser af muligheder uden for pisterne. Man kan blandt andet tage en tur i svømmebadet, der har saunalandskab, prøve skøjteløb, curling, langrend, tennis og squash. Er man mere til action, kan man tage sig en kælketur eller en tur i den store vandrutschebane, ligesom det også er muligt at tage i teatret eller biografen.

Når det er tid til afterskiing, kan man i iglohotellet White Lounge opleve vintervejret og den gode østrigske stemning på en helt særlig måde.Ankomst/afrejse med bus
Stop: Banegården
Ankomst: lørdag morgen kl. 08.00
Afrejse: lørdag aften kl. 20.30


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.