SKIBUS Sölden

Sölden, som er beliggende i dalen Ötztal, tilbyder som det første skiområde i Østrig hele tre bjergstationer i over 3000 meters højde. Det kaldes også BIG3, og området er forbundet via de mest moderne lifte. De 150 km pister består af 69 km røde, 51 km blå, 28 km sorte samt 2 km skivej, og området tilbyder derfor noget for enhver smag. Den længste nedfart på godt 15 km, med en højdeforskel på 2.000 meter, går fra BIG3 platformen Schwarze Schneid i 3.340 meters højde og ned i dalen til 1.350 meters højde. Din skibus tager jer direkte til dette oplevelsesrige skimekka.

Det er også i Sölden at verdens bedste skiløbere og snowboardere indleder World cup sæsonen, hvilket jo også taler for områdets mange fantastiske muligheder.

Efter en hel dag på ski er det for mange vigtigt at der er gode muligheder afterskiing. Senest kl. 16.00 ser man hver dag mange unge mennesker i Sölden, der samles ved de udendørs barer langs hovedgaden. Hovedgaden er ligeledes fyldt med butikker, og mens sportsbutikkerne fremviser det nyeste udstyr, kæmper souvenirbutikkerne om feriegæsternes opmærksomhed.

Har du brug for en pause fra pisterne, er der mulighed for en tur i hestekane, en kælketur eller måske en vintervandring rundt i den smukke natur.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/svømmebadet
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.00
Afrejse: lørdag aften kl. 21.15


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.