SKIBUS Saalbach

Saalbach er et af de klassiske rejsemål for skirejsen. Saalbach har flere gange været værter ved de alpine verdensmesterskaber, og byen er også kendt for dens populære afterski-stemning. I kan altså roligt hoppe på en skibus hertil, hvis I vil være sikret optimale omgivelser for en vellykket ferie på ski.

I Saalbach er der topmoderne lifte til mere end 200 km pister. Der er blide skråninger til sorte nedkørsler, og der er pukkelpister samt funparker. Liftene bringer skiløberne og snowboaderne direkte fra byen til de mange højdemeter.

Hvis du har mere overskud efter en lang dag på ski på pisterne, kan du fortsætte på den belyste piste i Hinterglemm eller på pisten ved Schanteilift i Leogang. Vil du hellere prøve kræfter med at kælke ned af bjergene, er der mulighed for at vælge mellem hele fem forskellige belyste kælkebaner. Er du mere til fred og ro, kan det anbefales med en romantisk tur i hestekane eller natlig fakkelvandring. Der er kort sagt underholdning for alle, og der findes selvfølgelig også utallige barer til afterskiing.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/Schattbergbahn
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.00
Afrejse: lørdag aften kl. 21.30


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.