SKIBUS St. Johann





St. Johann er et af de største skiområder i Østrig, med hele 350 km. pister. Her er man sikret muligheder for alle i gruppen, da St. Johann byder på masser af pister til både begyndere, let øvede samt unge som gamle. Området er populært blandt danskere, og der er rigtig mange som vender tilbage hertil, når de skal på ski.

De ca. 350 km pister, som fordeler sig i alperne mellem byerne Flachau, Wagrain, Alpendorf og St. Johann, indeholder 119 km blå pister, 189 km røde pister og 42 km sorte pister. Der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med landskabet. Et effektivt bussystem sørger desuden for at der er nem og hurtig adgang mellem områderne. Bor man i St. Johann er der hurtig adgang til de mange skibusser, og vælger man Alpendorf, bor man i kort gåafstand fra liften.

Derudover byder området på en stor freestylepark ved navn Better-Park, som ligger tæt ved Alpendorf liften. I centrum af St. Johann er der gode muligheder for afterskiing, og der er restauranter samt cafeer i alle prisklasser. Efter en lang dag på pisterne har hele familien også mulighed for at tilbringe en sjov eftermiddag på f.eks. skøjtebanen eller på kælkebakken.



Ankomst/afrejse med bus
Stop: Banegården
Ankomst: lørdag morgen kl. 09.00
Afrejse: lørdag aften kl. 19.30


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.