SKIBUS Ischgl

Med sine kun 1500 faste indbyggere er Ischgl en lille landsby, men byens skiområde er berømt, præmieret og meget efterspurgt blandt skientusiaster. Silvretta Arena har i alt 238 km. piste, og området er et af de allermest velansete i Østrig - og det er bestemt ikke nogen tilfældighed! Området har en kapacitet på 93.000 gæster i timen, som betjenes af 45 lifte og masser af snekanoner. Der er gode muligheder for både alpinski og snowboard samt for at lave tricks i Fun Parken.

Skiområdet ved Ischgl er et af de bedst forbundne i Tyrol, og har masser at byde på om vinteren. Ischgl er dog ikke kun ski. Blandt andet afholdes der store koncerter i skiområdet, der arrangeres underholdning om aftenen og der bydes på store kulinariske oplevelser, meget andet end knödle. Der sker så meget i Ischgl, at et ordsprog i byen hedder "Relax if you can". Så snart I har sat jer ind i jeres skibus, er I dermed garanteret en uforglemmelig ferie på ski (og alle de andre oplevelser).Ankomst/afrejse med bus
Stop: Florianplatz v/Hotel Nevada
Ankomst: lørdag morgen kl. 09.00
Afrejse: lørdag aften kl. 19.00


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.