SKIBUS Canazei

Skisportsbyen Canazei ligger i Dolomitterne i den nordlige del af Italien. Det er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, som dækker over mere end 1.200 kilometer pister i alle sværhedsgrader, knap 500 lifter og 12 byer. Fra Canazei kan man med andre ord løbe på ski hele dagen og hele ugen, uden at komme på de samme pister. Canazei ligger i 1842 meters højde, og netop derfor er man garanteret skiløb hele sæsonen.

Canazei ligger desuden i forbindelse med Sella Ronda skiruten, hvor man kan løbe ud på smukke og varierede heldagsture. Ruterne er særligt for middeløvede skiløbere, selvom eksperter også kan finde flere udfordrende pister.

Selve Canazei by rummer den italienske idylliske atmosfære med snoede gader, caféer og restauranter. Der er masser af ting at lave, når skiene er klikket af - man kan fx tage i den indendørs skøjtehal, i svømmehal eller biografen, bowle eller udforske det populære natteliv i byen.Ankomst/afrejse med bus
Stop og stoppetidspunkt:

Hotel Caminetto (ankomst/afrejse): 07.15/18.30

v/Biografen (ankomst/afrejse): 07.20/18.00

v/International, Bar Centrale (ankomst/afrejse): 07.25/18.20

v/Hotel El Ciasel (ankomst/afrejse): 07.35/17.55


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.