SKIBUS Passo del Tonale

Passo del Tonale ligger i det italienske område Val de Sole. Det er en del af skiområdet Adamelloski, som byder på skiløb i op til 3.100 meters højde og med adgang til i alt 120 km pister. Her er både udfordrende skiløb og gode brede begynderbakker lige omkring selve Passo del Tonale. Området er særdeles snesikkert grundet gletscheren Presena. Starter man turen fra toppen af gletscheren i 3.050 meters højde, kan man løbe på ski med et fald på 1.800 meter ned til Ponte di Legno. Selve turen under Paradiso er krævende og er på pistekortet markeret som en sort piste. Men på de fleste strækninger kan den sammenlignes med en rød piste, og klarer man de første par hundrede meter, klarer man også resten.

Er man til langrend, findes der desuden 21 km langrendsløjper, ligesom der er gode off-piste ruter med guide i området.

Når man ikke er på pisterne, er der fine muligheder for underholdning. Prøv fx hundeslædekørsel, tag i svømmehal, skøjtehal, på kælketure eller afterskii på de hyggelige barer i Passe del Tonale.Ankomst/afrejse med bus
Stop og stoppetidspunkt:

Hotel Nigritella (ankomst/afrejse): 08.40/17.45

Sport Hotel Vittoria (ankomst/afrejse): 08.45/17.50

Hotel Panorama (ankomst/afrejse): 08.50/17.55

Hotel Dahu (ankomst/afrejse): 09.00/18.00


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.