SKIBUS Alba

Alba er ligesom Canazei en del af Dolomiti Superski - et af verdens største skiområder. Dolomiti Superski dækker over mere end 1.200 kilometer pister i alle sværhedsgrader, knap 500 lifter og 12 byer. Der er altså masser af muligheder for at tage ud i det kæmpe område og finde nye pister hver dag.

Alba har også sit eget skiområde, "Ciampac", der når op til 2.800 m. Ciampac er særlig ideelt til mindre øvede og nybegyndere. Alba er gearet til et stort rykind om vinteren, og generelt fungerer både lifte, busser og andet offentligt godt i byen. Når skiene er klikket af, er her gode restauranter, barer, indkøbsmuligheder samt en skøjtehal. Der er knap så hektisk her som i Canazei, men meget hyggeligt, og det er netop af denne grund, at mange hvert år vender tilbage til Alba.

Der er desuden forbindelse til Sella Ronda fra Alba - en populær rundtur rundt om Sella-massivet, der inkluderer 26 kilometers skiløb og 14 kilometer i lifte.Ankomst/afrejse med bus
Stop: v/liften
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.45
Afrejse: lørdag aften kl. 17.45


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.