SKIBUS Campitello

Campitello er en del af det enorme Dolomit Superski-område, hvor der er adgang til hele 1.220 km pister og 464 skilifte. Der er altså nok skiløb til et par ugers ferie. Højeste skiløb er i 3250 m højde, længste nedfart er 13 km og der er 80 km langrend. Skibusserne kører desuden ofte og er inkluderet i liftkortet, så om man slutter og ender i henholdsvis Canazei eller Alba er ikke noget problem.

Derudover ligger Campitello ved Sella massivet, som det er muligt, og ret populært, at løbe rundt om. Sella Ronda er en af de mest kendte skiruter i Italien. Det er en meget flot rute, der løber rundt om Sella-bjergkæden. Ruten kan sagtens gennemføres i løbet af en enkelt dag.

I Campitello mærker man den lokale kultur, både hvad angår mad, arkitektur, håndværk og stemning. På den måde får man ikke kun gode skioplevelser her, men også kulturelle oplevelser med hjem.Ankomst/afrejse med bus
Stop: P-plads v/Euroski
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.05
Afrejse: lørdag aften kl. 18.40


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.