SKIBUS Marilleva 900

Marilleva 900 er en lille hyggelig italiensk skisportsby. Den er beliggende i den centrale del af Val di Sole, kun 800 m. fra byen Mezzana. Marilleva 900 er forbundet til Folgarida / Marilleva / Madonna di Campiglio (med i alt 140 km pister) med en 12 personers kabinelift.

Marilleva 900 er i sig selv mest en stor plads, hvor pisten ender i en række hoteller og enkelte hyggelige barer og restauranter samt et enkelt supermarked. Så ønsker man at nyde mange kilometer gode pister i en ukompliceret lille italiensk bjergflække, så er Marilleva et godt bud på den perfekte destination til skirejsen.

I Marilleva 900 finder man ikke det store udvalg af afterskii. I nærheden er dog både ridecenter, en skøjtebane, indendørs tennisbane samt et langrends center. Så der ér mange muligheder for underholdning, til når skiene er klikket, blot ikke et varieret natteliv.Ankomst/afrejse med bus
Stop: 900 v/liften
Ankomst: lørdag morgen kl. 07.45
Afrejse: lørdag aften kl. 18.30


Bestil din skiferie nu!
Nye rejsemål
Nu også busbilletter til Frankrig og Italien

Vi har udvidet vores udbud af skibusrejser betragteligt. Fra sæsonen 2017-2018 tilbyder vi nu også busrejser til Frankrig og Italien. Læs mere om vores rejsemål her .

BEMÆRK!
Lavprisuger kun kr. 1.175,- til Østrig

Hvis du kan rejse udenfor de største rejseperioder, så koster busbilletten t/r kun kr. 1.158,- Priserne gælder i ugerne 2, 3, 6, 11 og 12 til Østrig. Se priser i alle uger og til alle rejsemål i vores prisliste her .

RABAT ved grupperejser
Rejser I mere end 10 personer sammen, så giver vi grupperabat. Kontakt allan@alfatravel.dk for et godt tilbud.

Bestil din skirejse med Østrigsruten før det er for sent, book online her . Du kan også sende en mail eller kontakte os på tlf. 70 22 88 70.